2+1: Sobre les converses amb els clients

Benvinguts una nova setmana al 2+1,

Si volem que els clients siguin al centre de la nostra activitat, necessàriament hem de mantenir converses:

1

La cita prèvia obligatòria, els telèfons contestats per màquines, deixar amb la paraula a la boca, l’excusa “ho sento però tinc pressa”, fugir amb “ara no puc perquè he quedat”, són comportaments que no lliguen amb estràtegies enfocades a la satisfacció del client.

La tecnologia ha avançat molt, però les màquines no són clients nostres. Les màquines no compren flors, no venen al restaurant a dinar, ni a l’hotel a dormir. Els nostres clients són persones i a les persones ens agraden les converses.

2

A les converses amb els teus clients, para molta atenció als detalls que expliquen: aficions, referents, noms de persones importants, situacions que els preocupen. Recorda’ls bé, o apunta’ls a la teva agenda. Així els podràs refrescar a la propera conversa i avançar cap a relacions de cofiança duraderes, que són un tresor per a tot professional.

+1

Us desitjo una setmana plena de converses com aquesta:

“Coneixen aquest acudit? Dues senyores estan en un hotel d’alta muntanya i diu una: Vaja, aquí el menjar és realment terrible. I contesta l’altra: Sí, i a més a més les racions són tan petites.”

Woody Allen (Annie Hall)

 

Fins la setmana que ve!

Isidor Torres.

Vols rebre les actualitzacions de la newsletter «2+1»?

Contacta

Sol·licita més informació

Si ens vols explicar la teva experiència o situació  actual respecte el tema d’aquest article, t’escoltem.