3 vegades

Benvinguts al 2+1, el butlletí amb dos idees breus per a dirigents de projectes:

 

1.

Les coses passen 3 vegades: la primera vegada és quan es pensen. La segona és quan es realitzen. I la darrera és quan s’avalua i es compara si el valor final rebut és el que s’esperava. És important assegurar que a les nostres organitzacions es desenvolupen les 3 funcions. També és convenient que no siguin responsabilitat de la mateixa persona.

 

2.

En un espectacle com un concert és habitual veure persones amb uniforme d’staff. No es tracta de les persones que cantaran ni tocaran cap instrument però prestaran funcions molt importants perquè tot surti bé: control d’accessos, begudes, banys, etc. És habitual trobar organitzacions amb organigrames molt carregats en primera línia per no tenir clara la idea del que és staff.  Tenir present aquesta imatge ens ajuda a construir a agrupar millor les persones i llocs de treball de les nostres organitzacions.

 

+1.

“Hay algo más profundo que no debemos olvidar compañeros diputados: que el poder popular que es el nuestro, ha de asumir día a día los anhelos de la gente, estar al tanto de sus aspiraciones y discutir sus problemas”.

Ramón Tamames de l’any 1977 (La historia de Elio)

Fins la setmana que ve.

Moltes gràcies!

Vols rebre les actualitzacions de la newsletter «2+1»?

Contacta

Sol·licita més informació

Si ens vols explicar la teva experiència o situació  actual respecte el tema d’aquest article, t’escoltem.