Promoure el pensament estratègic al sector públic

Serveis per potenciar equips

Oferim tallers i formacions molt pràctics que faciliten als equips del sector públics escapar de la tirania del dia a dia i potenciar les habilitats de pensament estratègic i treball en col·laboració.

Tallers i formacions a mida.

Suport en la gestió del canvi.

Assessorament en sistemes d'integritat institucional.

El gran objectiu

Funcionar com un equip

L’any 2004 vaig iniciar la trajectòria com a consultor en organització al sector públic. En aquest període de 20 anys m’he adonat que de tots els components que té una companyia, el més sensible de tots és aconseguir que la direcció funcioni com un equip.

 

Per aquesta raó neix el projecte de Planifica, que consisteix en oferir recursos i eines molt pràctiques que ajudin els integrants d’un equip (electes o càrrecs directius) a definir objectius i a treballar en col·laboració per a fer-los realitat.

Isidor Torres.

TALLER

Propòsit compartit

Els reptes socials, econòmics i mediambientals són de tal envergadura que fan necessària la col·laboració i l’establiment de relacions sostenibles.

En l'actual paradigma el propòsit corporatiu és fonamental per a l'èxit a llarg termini de les organitzacions.

Col·laborar amb grups i persones externes.

Facilitar la presa de decisions coherent.

Alinear l'activitat de l'organització.

PREMIATS

Premi Alfons Ortuño

Celebrem l'Accèsit a un projecte de Vilanova i la Geltrú.

El projecte d’Avaluació de l’estat de les normes municipals, de Vilanova i la Geltrú, dissenyat i executat amb el suport tècnic de Planifica, ha estat guardonat amb un accèsit a la categoria de Transparència, bon govern, avaluació i qualitat.

PLANIFICA.APP

SERVEI DE SECRETARIA TÈCNICA DE CONCURSOS I AVALUACIONS

Comptem amb tecnologia i experiència per a realitzar les funcions de secretaria tècnica a concursos, licitacions o processos d'avaluació a la seva organització.

Contacte

Com el podem ajudar?

 

Indiqui el motiu de la seva consulta i contactarem amb vostè ràpidament