Coses que no se poden comprar

Amb el final de l’estiu i l’arribada de la tardor és moment de recordar que els grans reptes no s’improvisen. Reprenem la newsletter setmanal de Planifica, amb tres idees curtes sobre aquest art tan complicat i apassionant de dirigir organitzacions,

1

La millora no es pot comprar

Comprar el llibre és ràpid però assimilar el que explica requereix hores de lectura. Apuntar-se a un gimnàs és un moment però millorar l’estat de forma demana hores de pràctica. Per millorar no són tan importants els diners com la disciplina.

 

2

Dirigir no és sortir-te amb la teva

Utilitzar la raó no és inventar un relat per manipular els altres i sortir-te amb la teva. Utilitzar la raó és basar-se en els fets, encara que de primeres aquests fets no coincideixin amb el que t’agradaria que passés. Fer creure els altres que el cap de setmana farà sol quan tot indica que plourà no porta enlloc.

 

+1

Innovar és treure la pols i reobrir carpetes

Innovar té molt a veure amb treballar.  És estudiar constantment projectes antics, relacionar els resultats amb les pràctiques realitzades i obtenir conclusions que permetin repetir en el futur el que ha donat bons resultats i evitar torna a fer  el que no funciona.

 

Moltes gràcies per la vostra lectura. Ens quedem a planifica.com per si ens necessiteu.

Fins la setmana que ve,

Isidor Torres

 

Vols rebre les actualitzacions de la newsletter «2+1»?

Contacta

Sol·licita més informació

Si ens vols explicar la teva experiència o situació  actual respecte el tema d’aquest article, t’escoltem.