Defenses

Hola! Dos reflexions breus per a les persones que estimen la millora contínua:

 

1

El compliance és un enfoc que ens pot ajudar a viure millor. Evitar que els perills i els riscos de la teva activitat  es manifestin (o ho facin de manera lleu) és una forma molt intel·ligent d’avançar. Posa les defenses al teu projecte, igual que les barques, que les abaixen per evitar els cops del casc contra el moll o contra altres embarcacions.

 

2

Als entrenadors els hi surt una de cada moltes jugades que escriuen a la pissarra; els humoristes aconsegueixen que tengui èxit una de cada moltes històries que preparen; gent molt preparada ha necessitat moltes entrevistes de feina per aconseguir un lloc de treball; aconseguir resultats és també col·leccionar gairebés.

 

+1

El projecte d’avaluació de l’estat de les ordenances i reglaments que vam dissenyar per encàrrec de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú està nominat als premis Alfons Ortuño a la categoria de Transparència, bon govern, avaluació i qualitat, que es lliuren el proper 27 d’octubre. Enhorabona als grans professionals de l’Ajuntament de Vilanova!

 

Fins la setmana que ve!

Isidor Torres

Vols rebre les actualitzacions de la newsletter «2+1»?

Contacta

Sol·licita més informació

Si ens vols explicar la teva experiència o situació  actual respecte el tema d’aquest article, t’escoltem.