El punt de sal

El 2+1 és el butlletí per als amants de la millora contínua que es llegeix un un minut.

 

1.-

Quan comences a cuinar, al teu plat un dia li falta sal, i l’altre dia n’hi sobra. El que et permet arribar al punt de sal és l’experiència avaluada.

Fer-ho moltes i registrar la dosi aplicada i el resultat de cada intent.

 

2.-

Ahir el certificat covid era imprescindible i s’havia de renovar als 6 mesos i en canvi avui diuen que ja no fa falta per entrar a la restauració.

El món és canviant i no hi ha res que duri tota la vida.

Recorda això les vegades que faci falta als/a les persones acomodades.

 

+1

A Turquia, la carnisseria era una feina degradant i de classe baixa. Ara, gràcies a mi, tots els nens volen ser carnissers.

Salt Bae.

 

Fins la setmana que ve!

Isidor Torres

Vols rebre les actualitzacions de la newsletter «2+1»?

Contacta

Sol·licita més informació

Si ens vols explicar la teva experiència o situació  actual respecte el tema d’aquest article, t’escoltem.