Error

Hola, benvigut al butlletí setmanal 2+1, aquí van dos idees per a reflexionar que espero tinguin relació amb el teu projecte:

 

1.

L’error penalitza més que mai. Posem per cas un hotel però podria ser qualsevol cosa: Abans un client descontent no deixava de ser un episodi incòmode, que rarament contaminava als altres clients. L’amo es disculpava tot el que podia i als tres dies tot havia passat… Avui amb una crítica a les xarxes socials aquest descontent es contagia a tots els altres clients, i molts més potencials que deixen de ser-ho durant anys.

 

2.

La diferència entre copiar i pensar: El benchmarking (un tecnicisme per expressar una acció de vigilància de les accions dels altres, amb ànims de copiar) t’ajuda a semblar modernet de manera ràpida.  L’acte de pensar, d’avaluar a posteriori les situacions, experiències, o resultats viscuts, és molt més potent.

Encara que sigui més lent, els canvis i processos de treball nous que provenen de pensar s’adopten molt més fàcilment per part d’un grup, perquè tenen una història al darrere.

 

+1

“Comienza por el comienzo y cuando termines de hablar…Te callas.”

El sombrero (Lewis Carroll)

Vols rebre les actualitzacions de la newsletter «2+1»?

Contacta

Sol·licita més informació

Si ens vols explicar la teva experiència o situació  actual respecte el tema d’aquest article, t’escoltem.