Insolència

Per Isidor Torres | 15 de març de 2024

 

Benvinguts a una nova edició del 2+1, les idees d’avui tenen a veure amb la relació amb el passat i la manera de demanar les coses:

1

No desqualifiquis tot el que s’ha fet en el passat en el teu àmbit de treball. Difícilment inventaràs la roda o arribaràs a conclusions o idees que els teus antecessors no hagin explorat. Busca quina part de l’activitat realitzada encara té validesa. Per a millorar el funcionament d’un equip tant o més important és saber què canviar com saber què mantenir.

2

Els recursos no cauen del cel, cal guanyar-se’ls. L’atenció dels superiors també és un recurs. Amb educació i respecte, exposa-li per escrit en un email allò que creguis necessari per a millorar el teu àmbit de treball. Amb un email dones l’oportunitat que l’altra part ho llegeixi quan consideri que té el moment de qualitat per fer-ho.

Esperar que la teva/el teu cap vegi per si mateix totes les oportunitats de millora és un comportament equivocat. També ho és fer les peticions “al vol”, al llarg d’una coincidència a l’ascensor o al cafè.

+1

«“El ingrato
el bien escribe en agua,
el mal en piedra.””.

Lope de Vega.

 

Fins la setmana que ve!

Isidor Torres.

Vols rebre les actualitzacions de la newsletter «2+1»?

Contacta

Sol·licita més informació

Si ens vols explicar la teva experiència o situació  actual respecte el tema d’aquest article, t’escoltem.