Nivell pagès

Aquesta setmana s’han complit 3 anys de la primera edició del 2+1. Més de cent edicions i més de dos-centes persones subscrites. Moltes gràcies per ser aquí!

 

1.

La manera de prosperar és fer més coses o fer-les millor? Aquesta és una decisió trascendental.

Aquí va la meua opinió: Millor, millor i millor cent vegades abans que més, més i més.

 

2.

Quan em pregunten a les formacions per un referent en l’àmbit de la gestió sempre contesto el mateix: un pagès.

Un pagès sap què és el que toca cada estació de l’any, què fer en cada moment del dia, amb quins procediments i amb quines eines.

I com es pot arribar al nivell pagès? Amb un sistema de gestió. Us ajudo a fer-ho.

 

+1

“No confongueu un decorat excessiu en un plat amb algo excepcional”.

Núria Gironès

(Restaurant Ca l’Isidre de Barcelona).

 

Foto: Ràdio Illa.

Fins la setmana que ve! Si t’ha agradat, subscriu-te gratis i rebràs el 2+1 per correu tots els divendres!

Isidor Torres

Vols rebre les actualitzacions de la newsletter «2+1»?

Contacta

Sol·licita més informació

Si ens vols explicar la teva experiència o situació  actual respecte el tema d’aquest article, t’escoltem.