Pioners en projectes de valoració electrònica

A Planifica treballem amb passió perquè els nostres clients disposin de solucions de valoració electrònica fetes a mida de les seves necessitats.

 

El nostre objectiu és que els professionals, equips i organitzacions puguin avaluar i analitzar el seu entorn de manera regular, sense que aquest fet suposi consumir una part important del seu temps.

 

Comptem amb la nostra pròpia tecnologia

 

Disposem d’una plataforma exclusiva per a crear formularis intel·ligents. Funciona com una enquesta en línia, amb la funcionalitat afegida de classificar les respostes en funció del teu criteri de valoració.

 

Un exemple de feedback de treball fet amb la tecnologia de Planifica. Demana la demo completa!

 

Som un equip amb experiència

 

Som un equip de consultors amb experiència en projectes d’avaluació. Aquesta experiència ens ha guiat fins a desenvolupar les nostres pròpies eines de treball, completament electròniques i personalitzables.

 

L'equip de professionals de Planifica

Pere Vivancos, Isidor Torres i Gerard Escoda, socis de Planifica.

 

Ens ocupem de tot el procés

 

T’oferim un servei de 360°, ens encarreguem de totes les fases del procés, i no utilitzem el paper. Escoltem la teva necessitat, dissenyem una solució, preparem els qüestionaris electrònics, realitzem el tractament de les dades obtingudes i elaborem els informes per a que siguin clars, visuals i puntuals. El nostre propòsit és que la teva única preocupació sigui analitzar i interpretar les dades i que puguis prendre decisions més motivades i anticipar-te als problemes.

 

La informació és teva i està segura

 

Utilitzem el nostre propi núvol per a treballar. que s’allotja a servidors situats al nostre territori. Les teves dades només s’utilitzen per a la finalitat contractada, i quan el projecte acaba, decideixes si te’ls emportes o els eliminem. La nostra política de privacitat és no fer-los servir per a cap altre propòsit.

 

Què t’agradaria avaluar?

 

T’escoltarem i rebràs una proposta de qualitat, feta a la teva mida.

 

Vols rebre cada divendres el 2+1 al teu correu? És gratuït!

Contacta'ns

Sol·licita més informació

Omple el següent formulari amb les teves dades i ens posarem en contacte el més breu possible, gràcies.