Torna al rellotge de polsera (2+1)

Feliç divendres!

Aquí tens dos idees i un tema lliure.

Isidor Torres és gestor del canvi a planifica.com

1.

Els telèfons intel·ligents s’han convertit en màquines hiperactives. És complicat que no ens omplin la pantalla de notificacions anunciant això o allò altre. Per aquesta raó recomano tornar al rellotge de polsera. Si quan necessitem saber l’hora en lloc de mirar la pantalla del mòvil mirem el rellotge evitarem llegir moltes notificacions quan no interessa, i evitarem la temptació de navegar quan no toca.


 2.

Qui tira de qui? Una persona respecte el seu equip hauria de notar una tensió. A vegades un sent que va per davant del seu equip i que tira d’ell. Altres vegades és l’equip que va per davant, i ens costa seguir el ritme. Que aquest lideratge sigui altern és sa. En canvi, si un sempre va per darrere, o sempre va per davant, potser és el moment de plantejar-se coses. I si no nota cap tensió? Aleshores alerta…perquè estan immersos en un relaxament general en el qual tots poden donar de sí molt més!


+1

En certa ocasió va arribar un comentari al físic neozelandès Ernest Rutherford (1871-1937) que un dels estudiants del seu laboratori era un treballador incansable.

Una tarda, el professor es va dirigir a l’aplicat alumne i li va preguntar:

—També treballes pels dematins?

—Sí senyor—, va respondre il·lusionat

—Però aleshores, quan és que penses?—, etzibà el professor.

Feliç cap de setmana!

Vols rebre les actualitzacions de la newsletter «2+1»?

Contacta

Sol·licita més informació

Si ens vols explicar la teva experiència o situació  actual respecte el tema d’aquest article, t’escoltem.