Formació per a càrrecs electes i tècnics

Relació de seminaris oberts per a càrrecs electes i tècnics del període 2019/2020

Es tracta de tallers àgils en els quals el seu equip treballa a la vegada que es forma


 

SEMINARI. Aplicar el pla de govern amb eficàcia. Com aconseguir fer realitat el pla del seu govern sense deixar objectius pendents? (4 hores)

A l’inici d’una legislatura els equips de govern comencen a desenvolupar el seu pla de mandat. El sistema de treball que adoptin condicionarà en bona mesura el seu percetatge d’èxit. És el millor moment per organitzar aquest taller de 4 hores, destinat a càrrecs electes, directius o responsables d’àrea.

Els assistents aprendran a establir objectius i identificar els obstacles que provoquen que alguns propòsits es quedin per fer. Durant el taller, els assistents també aprendran a aplicar el seu pla de mandat per obtenir rendiment en dos elements importants: la comunicació i la presa de decisions del dia a dia.

 


 

SEMINARI. Transformar reunions en sessions inclusives i productives. Com podem millorar les reunions que fem? (3 hores)

Per a nosaltres millorar significa fer més ràpid i amb més qualitat aquelles activitats que ens donen valor i que fem tots els dies. Un d’aquestes activitats són les reunions. Els nostres equips passen una gran quantitat d’hores en reunions així que tenim molt de valor a guanyar si aconseguim millorar el nostre sistema de reunions.

Els assistents aprendran com podrien ser les reunions, identificaran quins són els elements que es consideren els més molestos de les reunions a la seva organització, i coneixeran quines activitats tenen a l’abast per transformar-les en sessions més productives i més inclusives. Al llarg del taller, els assistents també aprendran tècniques per plantejar canvis de manera efectiva.

Vols rebre les actualitzacions de la newsletter «2+1»?

Contacta

Sol·licita més informació

Si ens vols explicar la teva experiència o situació  actual respecte el tema d’aquest article, t’escoltem.